BRAND PROFILE

Het Nederlandse fashion label READY TO WEAR van modeontwerpster Suzanne van Koot staat bekend om haar stijlvolle en elegante collecties.

READY TO WEAR creëert toegankelijke en luxueuze, Ready to wear collecties die thuishoren in de garderobe van iedere zelfbewuste fashion vrouw. De collectie is gebaseerd op de nieuwste catwalk trends.

 

INTRODUCING READY TO WEAR

READY TO WEAR is in 2021 opgericht door de mode-onderneemster Suzanne van Koot. Na 10 jaar een mode boutique opgezet te hebben heeft ze door haar passie voor mode, haar ondernemende karakter en heel hard werken, een vooraanstaand modelabel opgebouwd. 

Haar affiniteit met mode in combinatie met haar ambitie om haar eigen onderneming te starten, inspireerde haar om modelabel READY TO WEAR in de markt te zetten: een merk met een bijzonder chique en exclusieve uitstraling. Naast de casual READY TO WEAR collectie is er ook het label READY TO WEAR EXCLUSIVE. Dit zijn fashion items die chic en elegant zijn en ideaal voor de perfecte business look. Daarnaast zijn deze items in Nederland geproduceerd. Via de officiële webshop www.ready-to-wear.nl worden items uit de collecties verkocht.